Handwerksoos ‘In de Linge’

Wat
Sinds september 2016 zijn wij een gezellige handwerkgroep. Iedereen is welkom en neemt zijn eigen handwerkje mee. Dat kan van alles en nog wat zijn. Kleuren, haken, breien, borduren, vilten of wat je dan ook graag met je handen doet.
– Wil je iets leren zoals breien of haken dan willen we je dat graag leren.
– Thee is inbegrepen. We houden van weinig kosten. Zo nemen we omstebeurt wat theezakjes mee. Er zijn ook geen entreekosten.
We delen op een avond patronen met elkaar, helpen elkaar als we er even niet uitkomen en inspireren elkaar met nieuwe handwerkjes. Ook laten we natuurlijk vol trots aan elkaar zien wat we gemaakt hebben.

Wanneer
Iedere dinsdag avond van 19:00 uur – 21:30 uur. Het is geen probleem als je later komt of graag weer eerder naar huis gaat.

Waar
Achter de Mariakerk. Lingestraat 1, Haarlem- Noord. Je moet bij de dubbele deuren zijn en de onderste (bavo) bel gebruiken.
– Deze locatie is voorzien van een rolstoelhelling om binnen te komen mocht dat gewenst zijn. Ook is er een invalidentoilet aanwezig.

Over de soos
De soos is opgestart door Jose van Galen (29 jaar).
Kennis hebben van handwerken is fijn. Maar hoe fijn is het als je het kan delen met anderen, anderen kan helpen en zelf nieuwe kennis opdoen van anderen. Zo is de soos ontstaan en is iedereen welkom. De soos is ook een plek om lekker een avondje voor jezelf te hebben en lekker bij te kletsen met elkaar.
Kom je ook een keer sfeerproeven?

Meer info
Jose van Galen via 06- 23 10 33 87 of ahjvangalen@live.nl
Word lid van onze facebookpagina en blijf op de hoogte.

Scroll naar top